Prvi dan mandata

MATO ČIČAK, novoizabrani predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije: Uvažavat ćemo sve prijedloge, nikoga nećemo diskriminirati

Čičak je pozvao poziciju i opoziciju da zajedno rade na dobrobit Zagrebačke županije
WhatsApp Slika 2024-04-05 u 11.21.20_43847e38

Nakon što je na današnjoj sjednici izabran za novog predsjednika Županijske skupštine Zagrebačke županije, načelnik Općine Rugvica Mato Čičak zahvalio se još jednom svim vijećnicima koji su nazočili zasjedanju.

– Zahvaljujem se svim članicama i članovima Županijske skupštine, i onima koji su glasali za mene, ali i onima koji to nisu. Dokazali su da su stranka i da nisu u ovo predizborno vrijeme koristili Županijsku skupštinu za razne političke igre. Smatram da to nije dobro, moramo razmišljati o našim stanovnicima i raditi ono za što su nas izabrali, a to je donositi odluke na dobrobit svih naših žitelja.

Čičak je izrazio uvjerenje da će u budućnosti dobro surađivati s cijelom Skupštinom i donositi kvalitetne odluke.

– Ono što mogu obećati je da ću mnogo više razgovarati sa samim vijećnicima, bili oni iz pozicije ili opozicije, kako bi zajedno radili za dobrobit Zagrebačke županije.

Prvog dana mandata, Čičak je pozdravio sve usvojene odluke, istaknuvši prijedlog odluke o pokriću gubitka Doma zdravlja Zagrebačke županije te program o financiranju udruga, kao i prijedlog tri nezavisna vijećnika koji su predložili da se dobrovoljna vatrogasna društva također uvrste u ovaj program.

– Na takav ćemo način funkcionirati u budućnosti, da ćemo uvažavati sve prijedloge i nećemo nikoga diskriminirati. To je dobra stvar za sve žitelje Zagrebačke županije.

Intervju
Politika
Rugvica
Zagrebačka županija