MATEJ MIŠKOVIĆ, trener MRK Dugo Selo: Momci izvršavaju sve obaveze koje se stavljaju pred njih

Rukometaši Dugog Sela pripremaju se za novu sezonu Prve lige

Rukometaši Dugog Sela lani su premijerno zaigrali u Prvoj ligi. Iako su bili novaci, u prvoligaškom društvu snašli su se jako dobro, te su dobrim igrama tijekom cijele sezone zauzeli poziciju pri vrhu poretka. Takve ambicije kluba ima i ove sezone, u kojoj će momčad u nove pobjede povesti mladi i perspektivni trener Matej Mišković, koji je s pripremama započeo 10. kolovoza.

-Odradili smo onaj bazični dio, lopta je već tu u igri. Iza nas su već i četiri utakmice. Obrana nam je trenutno u prvom planu i polako to ide tamo gdje ja vidim da to treba i ići- kazao nam je Matej Mišković, koji je zadovoljan do sada odrađenim poslom.

-Nemam nikakve zamjerke za momke koji su od prvog dana unutra od pristupa i rada na treninzima. Pripreme idu bez ozljeda i vjerujem da ćemo tome tako biti i dalje.

U vikendu za nama Dugoselci su sudjelovali na Roda kupu u Rugvici, gdje su pobjedama protiv Varaždina i Rugvice osvojili prvo mjesto.

-Vidjeli smo gdje smo i što smo u tim stvarima koje smo radili. Pohvala organizatoru i ekipi koja je radila na ovome- osvrnuo se na turnir Mišković, koji do kraja pripremnog perioda u planu još ima nastup na dva pripremna turnira i dvije pripremne utakmice protiv Ivanića.

-Vjerujem da ćemo spremni i prije svega što zdraviji dočekati početak prvenstva- zaključio je za kraj trener dugoselskih rukometaša Matej Mišković.