Martin Šroler proljeće će odraditi u Sesvetama

Krilni napad HNK Gorice Martin Šroler otišao je na posudbu u Sesvete do kraja ove sezone. Nakon što je veći dio jesenskog dijela sezone propustio zbog zdravstvenih problema, Martin će narednih šest mjeseci biti u dresu trenutačno sedmoplasirane momčadi Druge HNL.

Iako se Šroler krajem jeseni nakon što je propustio ljetne pripreme uspješno vratio treninzima pa čak i odigrao nešto minuta pred kraj jeseni, proljetnu polusezonu ipak će odraditi u Sesvetama gdje bi trebao imati značajnu minutažu za povratak u natjecateljsku formu. Za usluge mladog krilnog igrača raspitivala su se i dva prvoligaška kluba koja su ga htjela vidjeti u svojim redovima, u dogovoru s igračem odlučeno je kako su Sesvete u ovom trenutku najbolji izbor, jer radi se o stabilnom klubu koji ima odličnu ekipu i vrhunske uvjete za rad.

Šroler je za HNK Goricu u HT Prvoj ligi debitirao 22. rujna 2018. na gostovanju kod Osijeka, a do kraja prošle sezone skupio je ukupno 13 nastupa, da bi ove skupio 31 prvoligašku minutu u tri nastupa. U Sesvetama će Martina dočekati i Nasiru Moro, još jedan igrač HNK Gorice na posudbi u ovom drugoligašu.