Martin Karadakić preuzeo Čulinec, igrački kadar osnažuje osvajač Kutije šibica!

Kao veliko pojačanje najavljuje se Denis Đukić
271654985_6705420079528430_6730284908229304669_n Facebook NK Čulinec

Nogometni klub Čulinec, koji se natječe u 2. Zagrebačkoj ligi, ako je suditi prema najavama koje dolaze iz kluba očekuju bolji dani. Jesenas je klub zauzeo pretposljednje, 14. mjesto s 12 bodova. Daleko je to od klupskih ambicija, što potvrđuje zimski prijelazni rok.

Uprava kluba najprije je riješila ime trenera, angažiranjem iskusnog Martina Karadakića, koji je nadaleko poznat širom zagrebačke regije.

-Svoje dugogodišnje iskustvo odlučio je prenijeti na naše dečke i tako im pomoći da se vrate gdje pripadaju. S njim u tandemu kao pomoćnik stiže i Filip Žaper, a prvo najavljeno pojačanje je iskusni stoper Ante Kolak- poručili su putem Facebooka iz kluba.

No, novostima tu nije kraj, jer kao veliko pojačanje najavljuje se Denis Đukić. Popularni Đuka, ove je zime dosanjao snove brojnih nogometaša, jer kao voditelj ekipe Krešimir Keta Bandić osvojio je Kutiju šibica.

Sanjin Strukic/PIXSELL

-Proslavljeni osvajač Kutije šibica s gotovo velikom sigurnošću dolazi u NK Čulinec. Izbornik Karadakić uspio ga je izgleda u zadnji tren uvjeriti da je Čulinec pravi izbor za nastavak karijere- prije nepunih sat vremena objavljeno je iz kluba.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport