Marko oduševio kandidatkinje. Za svoju “Večeru za 5 na selu” zaradio visokih 38 bodova

Za predjelo je ponudio rižoto s tri vrste gljiva i tri vrste žitarica, za glavno jelo uslijedio je slavonski čobanac ili pastirac, dok je večera završila heljdinim štruklama sa sirom
marko divjak Večera za 5 na selu/RTL

U utorak navečer u showu “Večera za 5 na selu” kuhao je Marko Divjak koji je sa zanimljivim i ukusnim jelima uspio zadovoljiti zahtjevna nepca gostiju pa su opet pale visoke ocjene, piše RTL.

Domaćin je goste dočekao opušteno i nasmijano, a onda je za predjelo ponudio rižoto s tri vrste gljiva iz samoborske šume i tri vrste žitarica.

– Predjelo je izgledalo jednostavno, a zapravo fantastično, komentirala je Marija N. a Vanja je kratko izjavila:

– Bilo mi je mrak!

Za glavno jelo Marko je ponudio slavonski čobanac ili pastirac te je sve servirao po domaći na stol da si svatko uzme i dozira koliko želi tijesta, a koliko čobanca, što se gostima posebno svidjelo. Čobanac je pohvalila i Dubravka koja inače ne preferira jesti divljač, a svinjske nogice nitko nije morao glodati jer su ipak bile u kotliću samo zbog gustoće.

Domaćin je za desert pripremio heljdine štrukle sa sirom, sladoled te preljev od šumskog voća, što je većini bila neobična, ali i ukusna kombinacija.

– Okus deserta je jako zanimljiv, kao i izgled, komentirala je Dubravka.

Iako se ekipa dobro zabavila i fino najela, Marko je dobio visoke ocjene, no nedovoljne da preuzme vodstvo od Vanje.

– Atmosfera je bila super, super klopa, desert me oduševio, sve domaći sastojci, fino sam se najela – desetka!, rekla je oduševljeno Vanja, a desetku je Marko dobio i od Marije N.

– Sve je bilo fino skuhano, od predjela, čobanca do prefinog deserta koji nisam nikad probala. Marko, svaka čast!, izjavila je Marija N. Dubravka i Marija B. večeru su ocijenile devetkom jer im je prva večera bila mrvicu bolja pa je tako Marko zaradio ukupno 38 bodova.

 

FOTO: RTL

Grad
Hrvatska
Samobor
Show
Zagrebačka županija