Marko Magdić zadovoljan što je OŠ Milke Trnine uključena u kurikularnu reformu

Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, sudjelovao je na sastanku u Osnovnoj školi Milke Trnine Križ, a kojem je uz ravnatelja škole Zlatka Hasana i suradnike, nazočila i Lidija Kralj pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja. Sastanak je organiziralo Ministarstvo u sklopu obilaska škola koje ulaze u projekt “Škola za život”.

Naime, Osnovna škola Milke Trnine Križ i njezinih ukupno 187 učenika, odabrano je za eksperimentalno provođenje kurikularne reforme koja kreće od ove jeseni. Pomoćnica ministrice odgovorila je na sva postavljena pitanja nastavnika i ravnatelja škole te dala jasne upute za rad u pripremama koje upravo traju kako bi se svi pripremili za uspješno provođenje eksperimentalnih programa.

Načelnik Marko Magdić istaknuo je kako Općina Križ tijekom godine pomaže Osnovnoj školi kroz razna sufinanciranja, a ono što načelnika osobito raduje je činjenica što je škola ušla u ovaj eksperimentalni program čime će među prvima u Hrvatskoj krenuti s provođenjem kurikularne reforme.

Hrvatska
Križ
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija