MARIO ROTH, frontmen grupe Vigor: Svaki naš koncert je oblak jedne divne i pozitivne energije

Uoči izlaska grupe Vigor pred dubravsku publiku, nakratko smo porazgovarali s frontmenom benda Mario Rothom

Grupa Vigor održala je sinoć sjajan koncert u Dubravi, a uoči izlaska na binu nakratko smo porazgovarali s frontmenom benda Mario Rothom.

-Mogu zaista potvrdi kako pripadamo onim izvođačima koji jako puno rade. To je samo dokaz koliko nas ljudi vole, ali i koliko su organizatori koncerata i evenata zadovoljni znajući tko će im privući veliki broj ljudi. Korona je odradila svoje, no mi smo se preporodili- započeo je razgovor Mario, koji pjeva od šeste godine, a grupi Vigor se pridružio 2000. godine.

-Plan je da plana nema, jer život me naučio da sve što planiram ne ispadne onako kako sam isplanirao, tako da puštamo situaciju da napravi svoje. Imamo prekrasnih novih pjesama u pripremi, a nadamo se kako ćemo sljedeće godine napraviti i neki album koji će ugledati svjetlo dana. Recept je jednostavan; koncerti i pjesme i to je to- o planovima za naredno razdoblje će naš sugovornik, koji se posebno sjeća koncerta u Žminju.

-Na svakom našem koncert je ludnica, a ovog se sjećam zato što sam pao s bine. Htio sam doći malo bliže do publike, no nisam vidio da je bas bin pa prostor i drugi bas bin. Zakoračio sam i upao sam u tu rupu- sa smiješkom će Mario.

Nakon Dubrave, gdje je Vigor nastupio po prvi puta slijede koncerti u Kopačevu, Vinkovcima, dok sljedeće subote ponovno dolaze na vrbovečki kraj, ovoga puta u Gradec.

-Mi smo momci koji se vole družiti s ljudima i publikom. Svaki naš koncert je jedan oblak jedne divne i pozitivne energije što je ljudima i falilo- zaključio je frontmen Vigora.