Marijan Jagušt novi predsjednik Udruge umirovljenika Općine Rugvica, Ivan Vidak počasni predsjednik

Izabrano novo rukovodstvo Udruge umirovljenika Općine Rugvica

Proteklog vikenda Udruga umirovljenika Općine Rugvica održala je izbornu izvještajnu Skupštinu, kojom je posljednji puta u svojstvu predsjednika predsjedao Ivan Vidak, koji je na Skupštini zbog svoga predanog rada u Udruzi proglašen počasnim predsjednikom.

O radu u minuloj 2020. godini izvješće je podnio dopredsjednik Marijan Jagušt, koji je predložio i plan rada za ovu godinu. Ova, ali i sva ostala izvješća jednoglasno su prihvaćena, kao i novi sastav tijela Udruge umirovljenika Općine Rugvica.

Umjesto Ivana Vidaka predsjednikom je imenovan Marijan Jagušt, za dopredsjednicu je izabrana Štefica Kovačić, dok će poslove tajnika obavljati Ljubomir Filipovski. Za članove Izvršnog odbora potvrđeni su; Bardić Vlado, Ceren Jana, Čvorig Mladen, Debeljak Mijo, Đonović Marijan, Đurešić Marijan, Filipovski Ljubomir, Fiolić Ivan, Jagušt Marijan, Jambrečec Stjepan, Kovačić Štefica, Krznar Đurđica, Mihordin Mato, Petek Ivan, Pisk Stjepan, Režić Ivan, Smolko Vlado i Štajduhar Milan, dok Nadzorni odbor udruge čine;
Vidak Ivan, Malnar Mladen i Šolin Ana.

Sada već bivši dugogodišnji predsjednik Ivan Vidak na kraju Skupštine emotivno se oprostio i zahvalio na dugogodišnjoj suradnji sa svima. Posebnu zahvalu Ivanu Vidaku uputio je i načelnik Mato Čičak koji je također nazočio Skupštini.

-Gospodinu Vidaka mogu reći samo jedno veliko hvala za sve što je učinio. Vjerujem kako će ova Udruga i u narednom vremenu nastaviti njegovim stopama- poručio je Čičak.