Lonja petardom preko Sloge dalje u Kupu

Na najljepši način nogometaši Lonje otvorili su novu natjecateljsku sezonu. U Kupu Nogometnog saveza Zagrebačke županije s uvjerljivih 5:0 svladana je momčad Sloge iz Križa, koja se natječe u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Odlična i razigrana Lonja nije dala disati gostima, tako da kroz cijelu utakmicu bilježimo tek jedan gostujući pokušaj prema golu.

Matija Dimović otključao je goste pogotkom, nakon što je Ivoš probio desnu stranu i vratio na 16 metara odakle ovoljetno pojačanje pogađa za 1:0. Na 2:0 povisuje Ivoš udarcem s 35 metara u gornji desni kut. U drugom poluvremenu na terenu je bila još goropadnija Lonja, a nakon što su s klupe ušli Salopek, Sesar, Matić, Šumić i Delija otvorilo se, te domaća momčad preko Skupnjaka, i dvostrukog strijelca Fluke dolazi do konačnih 5:0.

-Raspucana Lonja i odlična igra garancija su opet punih tribina u Lonjici. I dalje imamo klapu, a nadogradnja koju smo napravili bila je ciljana, jer sve su to dečki koji se poznaju i druže izvan terena. Očekujemo samo lijepe stvari od nove sezone- javio nam je predsjednik Igor Maksimović.

Novu prvenstvenu sezonu, Lonja će otvoriti na domaćem terenu, u nedjelju 1. rujna kada će ugostiti Ostrnu.

KUP NOGOMETNOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE, 1. KOLO
NK LONJA – NK SLOGA (K) 5:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Dimović (14), 2:0 Ivoš (17), 3:0 Skupnjak (68), 4:0 Fluka (68), 5:0 Fluka (72)
NK LONJA: Jerković, Oroz (od 73. Delija), Ivoš (od 64. Sesar), Simonović (od 56. Matić), Fluka, Dimović, Vidović, Kobaš, Skupnjak, Baček (od 69. Salopek), Hmelina (od 66. Šumić). TRENER:-
NK SLOGA: Da. Tičak, Pokupec (od 46. Kepe), Crnogaj, Podgorski (od 54. Do. Tičak), Korman, Ivoš, Režabek, Tupek, Petričević, Pleteš (od 69. Magdić), Gereci. TRENER:-