Šok na Maksimiru

Lokomotiva hat-trick Čopa “potopila” Dinamo na Maksimiru

Lokomotiva je šokirala aktualnog hrvatskog prvaka s dva gola u prvih sedam minuta nakon čega se momčad Silvija Čabraje znalački obranila i u samoj završnici trećim golom potvrdila pobjedu
Dinamo i Lokomotiva sastali se u zaostalom 4. kolu SuperSport HNL-a Luka Stanzl/PIXSELL

Nastavak hrvatske nogometne sezone otvoren je velikim iznenađenjem. U odgođenom susretu 4. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je na Maksimiru pobijedila Dinamo s 3-0 ugrozivši ambicije Modrih u borbi za naslov prvaka. Junak susreta bio je Duje Čop koji je “hat-trickom” potopio Modre golovima u 5., 7. i 87. minuti.

Momčad Sergeja Jakirovića krenula je u lov na Hajduk, za kojim zaostaje sedam bodova, odgođenom utakmicom protiv Lokomotive. Trebali su Lokosi na Kranjčevićevoj dočekati Dinamo, ali zbog lošeg stanja travnjaka utakmica se igrala na stadionu Maksimir nakon zamjene domaćinstva.

Dinamo je imao priliku probiti se na drugu poziciju te smanjiti zaostatak na četiri boda uz još jednu utakmicu manje, ali nije uspio. Lokomotiva je šokirala aktualnog hrvatskog prvaka s dva gola u prvih sedam minuta nakon čega se momčad Silvija Čabraje znalački obranila i u samoj završnici trećim golom potvrdila pobjedu.

Grad Zagreb
Sport