Likovne mape besplatne za sve jaskanske učenike od 1. – 8. razreda

S obzirom na to da su nakon provedenog postupka javne nabave udžbenika i dopunskih nastavnih sredstava ostala neutrošena sredstva u iznosu od oko 56 tisuća kuna, zajedničkim dogovorom gradonačelnika Zvonimira Novosela i ravnateljice Osnovne škole Ljubo Babić, Sanje Sertić, odlučeno je da se preostala sredstva utroše za nabavu likovnih mapa za sve učenike od 1. do 8. razreda.

Podsjetimo, gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, zaključio je 4. lipnja sa županom Zagrebačke županije Stjepanom Kožićem, i ravnateljicom Osnovne škole Ljubo Babić Sanjom Sertić, Sporazumom o sufinanciranju i provođenju postupka nabave udžbenika i dopunskih nastavnih sredstava za učenike osnovnih škola Zagrebačke županije za nadolazeću školsku godinu. Tako će sredstvima koja su osigurana u proračunima Zagrebačke županije u iznosu od 480 tisuća kuna i Grada Jastrebarskog u iznosu od 220 tisuća kuna biti nabavljeni svi obvezni udžbenici i radne bilježnice za učenike od prvog do četvrtog razreda (bez izborne nastave), te dio obveznih udžbenika i sve radne bilježnice za učenike od petog do osmog razreda.

Dogovorom gradonačelnika Novosela i ravnateljice Sertić, odlučeno je i da svi jaskanski učenici od 1. do 8. razreda dobiju besplatno i likovne mape, a s obzirom na neutrošena osigurana sredstva.