Kutinjanka Iva specijalitetima oduševila protukandidate i prešla u vodstvo moslavačke “Večere za 5 na selu”

Za svoja je tri slijeda, ali i sveukupnu atmosferu zaradila visokih 36 bodova

Večera za 5 na selu/RTL

Jučer se u showu “Večera za 5 na selu” ekipa okupila u Kutini kod najmlađe domaćice tjedna Ive Mikulete, koja je svojim specijalitetima osvojila nepca protukandidata pa dobila visoke ocjene, piše RTL.

Simpatična Iva zaista se potrudila oko pripreme večere te je pazila na svaki detalj – od spremanja ukusnih jela, dekoracije do veselog iznenađenja za kraj. Već po samom dolasku na večeru gosti su primijetili kako je domaćica opuštena i vesela pa se takva atmosfera nastavila kroz druženje. Iva je za predjelo ponudila Moslavačke vanjkuše – punjene jastučiće omotane sa špekom.

– Izgledalo je zanimljivo jer tako nešto još nisam jeo, pohvalio je Ivan te su svi komentirali dekoraciju jela i dobar okus.

Večera za 5 na selu/RTL

Za glavno jelo je poslužila punjeno meso s roladicom od krumpira, koje je opet dobilo same pohvale za prezentaciju, ali i za okus.

– Primamljivo, lijepo dekorirano na tanjuru, posloženo, baš profesionalno. A okus jela je bio božanstven!, kazao je Mihael kojeg su za stolom hvalili da izgleda kao holivudski glumac Bradley Cooper.

Nakon što je domaćica poslužila desert, moslavački Bradley Cooper je bio oduševljen slasticom:

– Izgleda za deset plus!, rekao je Mihael, a Anici su bila puna usta okusa pa izgleda da je Ivin desert od čokolade i maline bio pun pogodak.

Večera za 5 na selu/RTL

Za kraj večere domaćica je začinila atmosferu tamburašima, a onda je krenula pjesma i ples do kasnih sati. Veselu zabavu na kratko je prekinulo ocjenjivanje, a visoki bodovi bili su u skladu svega onoga što su kandidati komentirali tijekom večere.

– Moja ocjena je deset jer mi je sve bilo prelijepo, odlično!, pohvalila je Anica, a desetku joj je dao i Mihael. Ivan je Ivi dao ocjenu 9 zbog suhe rolade od krumpira, a Dean joj je dao ocjenu 7 jer mu se nije svidio koktel uz desert. Tako je Iva ukupno zaradila 36 bodova i prešla u vodstvo.