Kristijan Lovrić: U nedjelju se najviše pita nas

Nogometaši Rijeke sinoć su ostvarili pobjedu od 2:0 u prvom susretu trećeg pretkola Europske lige. Upravo su Riječani sljedeći protivnik Gorice, koja je u pripremi za ovaj susret odradila i trening utakmicu protiv Sesveta, u kojoj su minutažu dobili igrači iz drugog plana.

-Znamo da nas čeka teška utakmica i da moramo biti na vrlo visokom nivou da uspijemo napraviti nešto. Lani smo mi bili uspješniji i sigurno da će ih to dodatno motivirati. Moramo imati dobru energiju i taktički dobro odigrati kako bismo uspjeli nešto napraviti- najavio je susret trener Gorice Sergej Jakirović, koji vjeruje kako će europski ispit uzet određeni danak momčadi Rijeke.

Uz trenera Jakirovića kojem će na raspolaganju biti svi igrači izuzev ozlijeđenog Martina Maloče, nedjeljni susret najavio je i ponajbolji gorički igrač u posljednjem kolu na Maksimiru, Kristijan Lovrić koji je i efektno zatresao mrežu.

-Dobro radimo i idemo pravim putem. Pred nama je teška utakmica, jer Rijeka je nakon Dinama naš najbolji klub. Trebat će nam savršena utakmica kako bi bodove ostavili u Velikoj Gorici. Najviše se tu pita nas, igramo na domaćem terenu. Smatram da uz pravi pristup i sto posto zalaganja možemo ostvariti pozitivan rezultat, odnosno pobijediti- uvodno je rekao Lovrić, kojeg se sve više povezuje s turskim Basaksehir.

-Već sam nekoliko puta rekao kako je lijepo kada se klubovi interesiraju za tebe. No, bit je što je danas i što dolazi za vikend. Treba biti fokusiran samo na tu utakmicu. Bit će što bude. Ne treba maštati o velikim iluzijama i transferima. Kad bude vrijeme za to doći će, a do tada se treba fokusirati na utakmice i treninge, jer to je jedini ispravan put da se može napraviti transfer- kazao je Lovrić.

Utakmica između Rijeke i Gorice igra se u nedjelju na Gradskom stadionu s početkom u 20 sat.