Krešimir Ačkar: Vesele nas sredstva za obnovu Kučkog mosta

ackar

-Budući da Velika Gorica kao najveći grad Zagrebačke županije najviše i uplaćuje u županijski proračun, logično je da neke stvari i dobivamo nazad. Treba istaknuti kako je svaka pomoć van proračuna je jako dobro došla- istaknuo je prilikom današnjeg potpisivanja ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava od strane Zagrebačke županije zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Krešimir Ačkar.

Potpisanim ugovorom sa županom Stjepanom Kožićem, Grad Velika Gorica za radove na obnovi Kučkog mosta te nabavku opreme za uvođenje cjelovitog sustava gospodarenja otpadom osigurao je 1,1 milijun kuna.

-Najvažnija su upravo ta sredstva za obnovu Kučkog mosta, jer to je problem koji smo imali na području Donjeg Turopolja. Završetkom radova olakšat ćemo našim sugrađanima brži i jednostavniji prijevoz do njihovih domova i poljoprivrednih zemljišta- kazao je Ačkar.

Ukupna vrijednost radova na mostu je 6,8 milijuna kuna, za čiju će se obnovu uz ova dobivena sredstva iz gradskog proračuna izdvojiti 5,7 milijuna kuna.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija