Dolijao diler

Kod 44-godišnjaka pronađeno gotovo tri kilograma marihuane

Kod 44-godišnjaka u okolici Bjelovara policija je pronašla tri kilograma marihuane u raznim oblicima od vrhova i lišća do biljki koje su se sušile, a u dvorištu šest posađenih stabljika visokih i do 2,8 metara
IMG-20230912-WA0005 PU bjelovarsko-bilogorska

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policijski službenici su izvršili pretragu doma i drugih prostorija kuće u kojoj prebiva 44-godišnjak iz okolice Bjelovara.

Pretragom je u kući pronađena staklenka s 4,7 grama biljne materije nalik na marihuanu. U prostoru dvorišne prostorije pronađena je posuda s lišćem nalik na lišće indijske konoplje težine 258,6 grama, posuda s polusuhim vrhovima nalik na vrhove biljke indijske konoplje težine 289,8 grama i 2500 grama polusuhe biljne materije nalik na dijelove biljke indijske konoplje. U dvorištu je pronađeno još 6 zasađenih stabljika nalik na stabljike indijske konoplje visine od 190 do 280 centimetara.

-U pronađenim biljnim materijama preliminarnim vještačenjem potvrđena je prisutnost THC-a. Pronađeni predmeti su oduzeti od 44-godišnjaka i bit će proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić““ u Zagrebu nakon čega slijedi dovršetak kriminalističkog istraživanja i adekvatna prijava protiv počinitelja- ističu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Crna kronika
Regija