Zima je za uživanje u klizanju i krampogačama

Klub Zapreščana razveselio sugrađane krampogačama i prženim ribicama

Posljednjih nekoliko godina Klub Zapreščana od zaborava čuva krampogače, odnosno pogačice od čvaraka koje su nekad bile omiljena zimska poslastica svake obitelji u ovom kraju
kz-scaled

U Novu godinu Klub Zapreščana odlučio je krenuti sa zabavnim obiteljskim okupljanjem koje je organizirano na glavnom gradskom trgu uz zaprešićko klizalište. Mališani su dobili priliku napraviti svoje prve korake na ledu, a ovakvim aktivnostima Klub Zaprešićana želi potaknuti djecu na kretanje i boravak na svježem zraku.

A sve one u čijoj su pratnji mali, hrabri klizači došli, članovi Kluba su se potrudili ponuditi im nešto nesvakidašnje. Posljednjih nekoliko godina Klub Zapreščana od zaborava čuva krampogače, odnosno pogačice od čvaraka koje su nekad bile omiljena zimska poslastica svake obitelji u ovom kraju. Ove godine Klub je udružio snage sa Srednjom školom Ban Josip Jelačić pa su tako brojni sugrađani s veseljem kušali te ukusne retro grickalice.

Bilo je tu i prženih ribica uz koje je odlično pasala i čašica kuhanog vina. Članovi Kluba se nadaju da su sugrađani u ovom druženju uživali baš kao i oni.

Događanja
Zaprešić