KAUBOJI STIGLI U KAIRO: Idemo sad utakmicu po utakmicu

Hrvatske reprezentativce već sutra čeka utakmica protiv Bahreina

HRS

Hrvatska muška seniorska reprezentacija doputovala je u poslijepodnevnim satima iz Aleksandrije u Kairo gdje će nastaviti nastup na Svjetskom prvenstvu, a hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat zadovoljan je rezultatom kojeg su Kauboji do sada ostvarili.

– Stigli smo ovdje kao prvi u skupini. Možda smo priželjkivali četiri boda, ali i ovo je dobro, u dobroj smo poziciji. Sami odlučujemo o sebi, imamo dobar raspored i sve je kako smo priželjkivali prije nego smo došli u Egipat, kazao je Horvat po dolasku u Kairo.

Hrvatska će prema rasporedu kojeg je objavila Međunarodna rukometna federacija sutra u 18 sati igrati protiv Bahreina. U istom je terminu i u subotu susret protiv Argentine, dok je sraz protiv Danske na rasporedu u ponedjeljak u 20,30 sati.

– Idemo sad utakmicu po utakmicu, samopouzdanje se diglo, što je najbitnije. Osjeća se pozitiva koja je porasla nakon Angole, a posebno poslije Katara. Vidi se da se vraćamo u formu koju smo imali na prošlom prvenstvu, dodao je Horvat ocijenivši kako Hrvatska treba ozbiljno shvatiti sve protivnike koji je čekaju u nastavku prvenstva.