Kadetkinje ŽRK Dugo Selo ’55 od sutra na Završnici prvenstva Hrvatske

Dugoselske kadetkinje smještene su u grupu B s ekipama Hoteli Makarska, Podravka (Koprivnica), Dalmatinka (Ploče), Brod (Slavonski Brod) i Ivanić, s kojim sutra i otvaraju natjecanje

Kadetkinje ŽRK Dugo Selo ’55 sutra putuju u Poreč gdje će se do 8. svibnja sudjelovati na Završnici prvenstva Hrvatske za kadetkinje. Plasman su Dugoselke ostvarile s 10 pobjeda iz 11 utakmica u svoj Regiji, a na ovoj smotri pridružile su se ostalim ponajboljim ekipama hrvatskih ženskih rukometnih klubova u kadetskoj kategoriji.

Ovoj generaciji talentiranih rukometašica kojoj je to izlazna kadetska godina to će biti šesta uzastopna Završnica, a vrijedi istaknuti kako su u svim dosadašnjim sezonama ovog natjecanja ostvarile plasman na Završnicu prvenstva Hrvatske. U Poreču će se 12 ekipa boriti za naslov prvakinja Hrvatske, a dugoselske kadetkinje smještene su u grupu B s ekipama Hoteli Makarska, Podravka (Koprivnica), Dalmatinka (Ploče), Brod (Slavonski Brod) i Ivanić.

ŽRK Dugo Selo ’55 na Prvenstvu će nastupiti u sastavu: Ema Novosel, Ema Bićanić, Maja Grgošević, Katja Vuković, Gabriela Vladić, Lara Golub, Iva Žerdin, Patricia Gočev, Nina Vurnek, Ema Vražić, Petra Vujić, Mare Milić, Matea Bulić, Laura Dunđer, Ivona Milašinčić, Leonarda Pavlić, a stručno vodstvo kluba činit će: Nenad Plašić (trener) i Tanja Plašić (službeni predstavnik).

RASPORED:
SRIJEDA, 5. svibanj
16:00, SD Žatika, DUGO SELO ’55 – Ivanić

ČETVRTAK , 6. svibanj 
09:00, SD Žatika, DUGO SELO ’55 – Podravka
17:45, SD Žatika, DUGO SELO ’55 – Dalmatinka

PETAK, 7. svibanj
10:45, SD Žatika, DUGO SELO ’55 – Hoteli Makarska
16:00, SD Žatika, DUGO SELO ’55 – Brod

U subotu, 8. svibnja čekaju ih utakmice za razigravanje za plasman.