Juniori Zvekovca uzeli Kup usred Vrbovca

Juniorska momčad Zvekovca, nakon osvajanja naslova prvaka u klupske je vitrine pospremila još jedan trofej, onaj pobjednika Kupa Nogometnog središta Vrbovec. U reprizi prošlogodišnjeg finala, Zvekovac je na Gradskom stadionu u Vrbovcu bio uspješniji od juniora Vrbovca učinivši malo čudo u finalnom susretu koji je odlučen udarcima s bijele točke.

U regularnom dijelu rezultat je bio 4:4, s time da su igrači Zvekovca konstantno lovili prednost domaćih igrača. No, upornost i htijenje isplatili su se te je Zvekovac još jednom iznenadio svoje vršnjake iz Vrbovca.

-Od početka sezone vjerovao sam kako možemo ovo učiniti. Trebalo je biti lakše, no bili smo malo desetkovani u zadnjoj liniji. Sreća parti hrabre, a nas je ovoga puta nagradila još jednim uspjehom- istaknuo je predsjednik Nogometnog kluba Zvekovac, Miroslav Pucelj.

Osvajanjem trofeja Zvekovac je osigurao i plasman u Kup Nogometnog saveza Zagrebačke županije, gdje su lani zaustavljeni u polufinalu od Samobora.

-Ove godine očekujemo stepenicu više ako će to biti moguće. Ekipa ostaje na okupu, a to je najveći dobitak- kaže Pucelj.

Upravo ova zlatna juniorska generacija zalog je da se za budućnost nogometa u Zvekovcu ne treba brinuti.