Josipa Bebek povukla rukometašice Dugog Sela ’55 do desetog prvenstvenog slavlja

Bodovi ostali u Dugom Selu

U posljednjem susretu 17. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Dugo Selo 55 je svladalo Zrinski 26:24 i stiglo na diobu četvrtog mjesta sa Splitom 2010.

Punih dvadeset minuta bio je to potpuno izjednačen susret, no u završnici prvog dijela, domaće rukometašice su još pojačale obranu, podigle agresivnost i uspjele realizirati sve ono što su zamislile u napadu. Od minus jedan (8:9) u 22. minuti, serijom od čak sedam pogodaka u nizu na kraju su na predah odnijele 6 pogodaka prednosti (16:9).

Gošće su strpljivo čekale svoje minute u nastavku i malo po malo smanjivale zaostatak. Do isteka 45. minute uspjele su triput postići po dva pogotka zaredom i doći na minus tri (21:18), ali domaće rukometašice nisu im dopustile da se spuste ispod toga. Šest minuta prije kraja odmakle su na plus četiri i upisale jubilarnu desetu pobjedu ove sezone, koja ih je digla na diobu četvrtog mjesta sa Splitom 2010.

S 8 pogodaka Josipa Bebek bila je najbolja u domaćim redovima. Veliki doprinos novom uspjehu dala je i Kristina Svetec sa svojih sedam pogodaka.