JAVOR BOJAN LEŠ, gradonačelnik Ivanić-Grada: Bez zastoja grabimo punim koracima dalje

Na svibanjskim izborima, Javor Bojan Leš po treći je puta zadobio povjerenje građana Ivanić-Grada da vodi grad

Na svibanjskim izborima, Javor Bojan Leš po treći je puta zadobio povjerenje građana Ivanić-Grada da vodi grad. Pobjedu je Leš odnio u prvom krugu, osvojivši 3 227 glasova, odnosno gotovo 70 posto glasova. Osim toga, lista HDZ-a i koalicijskih partnera odnijela je i apsolutnu većinu u Vijeću, osvojivši 9 od 15 mandata.

-Zadovoljan sam izbornim rezultatom. Zahvala svima koji su izašli na izbore i koji su svojim glasom odlučili o tome kako će se voditi grad u sljedeće četiri godine. Drago mi je što nastavljamo voditi grad, jer ovo je garancija građanima jedne stabilnosti, razvoja i sigurnosti. U kampanji smo odgovorno obećali ono što ćemo realno napraviti u sljedećem periodu. Toga ćemo se držati kao i do sada i nadam se da ćemo u javnom interesu uspješno nastaviti voditi grad- rekao je nakon konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća, gradonačelnik Javor Bojan Leš, koji se osvrnuo i na aktualne gradske projekte.

-Budući da nastavljamo vođenje grada u kontinuitetu, započeti projekti u punom opsegu idu dalje. Nema zastoja i to me raduje. Radovi na novoj dvorani u Graberju su započeli, završavaju se radovi na Sportskom parku Zelenjak, započeli su radovi na mostu u Posavskim Bregima, u Šumećanima se završava nogostup, završena je fasada na domu u Deanovcu. Ono što uskoro očekujemo je početak izgradnje širokopojasnog interneta i optičke mreže. Sljedeći tjedan će izaći natječaj za proširenje dječjeg vrtića Žeravinec, gdje bi kroz mjesec-dva trebali započeti i radovi. Bez zastoja grabimo punim koracima dalje i to mi je drago- zaključio je gradonačelnik Leš.