Jaskanci za osmjehe djece i mladih Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb

Gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, uručio je danas prigodne božićne poklone svakome od četrdesetak djece i mladih hospitaliziranih u Klinici za pedijatriju pri Zavodu za hematologiju i onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

-Božić je vrijeme zajedništva, veselja i solidarnosti koje poklanjamo jedni drugima, pa je upravo ovo pravi trenutak za simboličan znak pažnje Vama djeco, ali i Vašim liječnicima, medicinskom te tehničkom osoblju koji svakodnevno brinu kako bi Vam boravak u Vašem drugom domu bio što ugodniji. Cijeloj Vašoj maloj obitelji želim puno zdravlja i sreće te da ove nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane provedete što ugodnije, u toplini i okruženju svojih najmilijih- prigodna je poruka koju je, uz poklone, djeci poslao jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Ovo je već deseta godina od kada Grad Jastrebarsko ovom odjelu uljepšava božićne blagdane, a sve s ciljem da djeci i mladima iste učini što ugodnijim. Gradonačelnikovom posjetu pridružili su se i njegov zamjenik Domagoj Šlat te Mihael Severinac, ekonomist iz Jastrebarskog koji se gotovo četiri godine borio s leukemijom, koju je na kraju i pobijedio.