Dinamo osvojio dvostruku krunu

Jakirović: Bilo je teško i ružno, no nagrađeni smo dvostrukom krunom

Sezona puna uspona i padova okrunjena je na najljepši mogući način, a svoj vrhunac imat će u nedjelju nakon utakmice protiv Rudeša kada će uslijediti veliko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića
Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa 22.05.2024., stadion Rujevica, Rijeka - Uzvratna utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Trener GNK Dinamo Sergej Jakirovic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Sergej Jakirović živi najljepše dane otkako je na klupi Dinama. Nakon osvajanja prvenstva, pobjedom 3:1 na Rujevici protiv Rijeke u uzvratnoj utakmici finala Kupa odveo je Dinamo do dvostruke krune.

Sezona puna uspona i padova okrunjena je tako na najljepši mogući način, a svoj vrhunac imat će u nedjelju nakon utakmice protiv Rudeša kada će uslijediti veliko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića.

-Ovo je fantastično, a kako se zna di smo bili i što smo sve prošli. Kad smo zabili gol uzeli smo kontrolu nad utakmicom- kazao je za kamere MaxSporta vidno uzbuđeni trener Dinama Sergej Jakirović, koji je sezonu započeo upravo na klupi Rijeke odakle je krajem kolovoza došao u Maksimir, gdje je preživio što bi malo tko mogao.

-Bilo je teško i ružno, no vjerovao sam u sebe, stožer i momke. To je bio ključ da smo vjerovali u sebe, a za to smo nagrađeni dvostrukom krunom- zaključio je Jakirović.

Grad Zagreb
Sport