IZBORNI SPECIJAL – ZVONIMIR TROSKOT: Zagrebu želimo ponuditi nešto novo

01Portal i Zabavni radio i dalje nastavljaju s predstavljanjem kandidata na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu, gradovima i općinama Zagrebačke županije, kao i u samoj županiji. Naš sugovornik danas je MOST-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot

U suradnji sa Zabavnim radijem nastavljamo naš Izborni specijal u kojem predstavljamo kandidate na predstojećim lokalnim izborima. Upravo danas kad Dinamo dočekuje Tottenham u osmini finala Europa lige ugostili smo nekadašnjeg Dinamova golmana i reprezentativca Zvonimira Troskota, saborskog zastupnika i Mostovog kandidata za gradonačelnika Zagreba, koji je među prvima počeo obilaziti zagrebačka naselja.

-Od svih kandidata imamo najjasniju sliku, jer nismo ulazili u nikakve pregovore, već smo se oslonili na vlastite snage. Ljudi su željni promjene, jer svaki kvart u Zagrebu je priča za sebe- kaže MOST-ov kandidat za gradonačelnika.

-Građani vide da se škole i vrtići ne obnavljaju od velike poplave, a ista je stvar s prometnicama. Komunalije su poskupile, a tu je i strah zbog obnove, jer ništa se nije dogodilo- priča nam Troskot, te poručuje kako mu građani kažu da su spremni za promjene te da žele da Zagreb postale prava europska metropola.

-Na kandidaturu me nagnala ljubav prema Zagrebu, jer ovdje sam rođen, tu sam išao u školu, tu sam dobio prvi posao. Zagreb je moj grad koji dubinski poznajem- istaknuo je Zvonimir Troskot, koji pozdravlja veliki broj kandidata.

-Mi smo sigurno u drugom krugu, a tko kod bude tamo bit ćemo spremni za njega- poručio je MOST-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Zvonimir Troskot.

Naravno da smo, osim o njegovom programu za Zagreb razgovarali i o Dinamu, stadionu, Mamićima. Pogledajte.

01Portal i Zabavni radio i dalje nastavljaju s predstavljanjem kandidata na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu, gradovima i općinama Zagrebačke županije, kao i u samoj županiji. Narednih tjedan budite stoga uz nas i doznajte sve o kandidatima u svojim gradovima i općinama, kao i u samoj Zagrebačkoj županiji.