IZBORNI SPECIJAL – TOMISLAV OKROŠA: Uvjeren sam kako Dubrava ima svijetlu budućnost

Uoči Uskrsnih blagdana posjetili smo općinu Dubrava kako bi u Izbornom specijalu predstavili tamošnjeg načelnika općine Tomislava Okrošu, kandidata HDZ-a na predstojećim izborima za još jedan mandat

Uoči Uskrsnih blagdana posjetili smo općinu Dubrava kako bi u Izbornom specijalu predstavili tamošnjeg načelnika općine Tomislava Okrošu, kandidata HDZ-a na predstojećim izborima za još jedan mandat. Tomislav Okroša, relativno je novo ime i mladi političar koji je aktualni predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije, ali i od nedavno saborski zastupnik. U saborske klupe sjeo je nakon smrti Miroslava Tuđmana i postao jedini saborski zastupnik Zagrebačke županije iz 2. Izborne jedinice.

-Prije četiri godine krenuli smo od onih najvažnijih infrastrukturnih projekata. Uz pomoć Zagrebačke županije uredili smo školu, izgradili novi most na Črncu, kao i moderan Kulturni centar u koji je smješteno šest naših udruga, a ulagali smo i u sva naša sela, gdje je obnovljeno više društvenih i vatrogasnih domova. Najponosniji sam na ulaganja u naše mlade- kazao je HDZ-ov načelnik Dubrave Tomislav Okroša, kojeg raduje sve veći broj novorođene djece u Dubravi.

-Sve ono što je bilo dobro do sada nastavit ćemo i dalje, a puno ćemo raditi i na gospodarstvu, gdje je otvaranje naše Zone Berek jedan od prioriteta. Uvjeren sam kako Dubrava ima svijetlu budućnost- zaključio je Okroša.

U razgovoru s Tomislavom Okrošom čuli smo kako se vodi politika u maloj općini, kako zadržati mlade da ostanu u manjim mjestima, što privlači mlade da se bave politikom, kao i odgovore na niz drugih pitanja.