IZBORNI SPECIJAL – TIHOMIR ĐURAS: Vjerujem kako s jeseni više nećemo biti podstanari

Izborni specijal 01Portala i Zabavnog radija predstavlja Tihomira Đurasa, kandidata koalicije stranaka HDZ, Stjepan Kožić Nezavisna lista, BM 665 365 – Stranke rada i solidarnosti i HSU-a za načelnika Brckovljana

Izborni specijal 01Portala i Zabavnog radija predstavlja Tihomira Đurasa, kandidata koalicije stranaka HDZ, Stjepan Kožić Nezavisna lista, BM 665 365 – Stranke rada i solidarnosti i HSU-a za načelnika Brckovljana.

Đuras je postao načelnikom tek u rujnu prošle godine, nakon izvanrednih izbora zbog prerane smrti, do tada jedinog načelnika u povijesti Željka Funteka i sada očekuje svoj prvi cijeli mandat, kako bi realizirao započete projekte, a jedan od najvrjednijih je preseljenje općinskih stručnih službi iz Dugog Sela u Brckovljane.

-Što se tiče ovih sedam mjeseci prvenstveno se zahvaljujem Općinskom vijeću na dobrom radu. Najvažniji naš projekt je izgradnja općinske zgrade, za koju će se 11. svibnja otvoriti ponude. 20-ak godina bili smo podstanari i vjerujem kako će s jeseni tome doći kraj- istaknuo je Tihomir Đuras, koji je tom prilikom najavio i nove projekte.

-Uspjeli smo ishoditi pravovaljanu građevinsku dozvolu za izgradnju novog dječjeg vrtića u Božjakovini, koji će imati i sportsku dvoranu, a vrtić će biti kapaciteta 150 djece- otkrio nam je Đuras.

O svemu se sve razgovaralo pogledajte u nastavku.