IZBORNI SPECIJAL – SINIŠA KLJAJIĆ: Naš grad neće prosperirati u jednom mandatu

Siniša Kljajić profesor geografije i povijesti kandidat je Građanske inicijative Drugo Selo za gradonačelnika Dugog Sela

Siniša Kljajić profesor geografije i povijesti kandidat je Građanske inicijative Drugo Selo za gradonačelnika Dugog Sela. Prije 4 godine bio je treći izbor u prvom krugu s više od 15 posto glasova, dok je njegova lista za Gradsko vijeće dobila tri vijećnička mjesta. Ove godine želi stepenicu više pa onda u drugom krugu što bude.

U razgovoru za naš Izborni specijal kaže kako vjeruje da će njegovi sugrađani nagraditi njegov rad u gradskom vijeću gdje je bio daleko najaktivniji vijećnik.

-Očekujem bolji rezultat koji će donijeti pobjedu što se tiče izvršne i zakonodavne vlasti. Moja aktivnost temelji se na našem gradu i životu u našem gradu te na mještanima koji su me usmjeravali na teme koju su bitne- kazao je Siniša Kljajić, koji na protekle četiri godine gleda kao na dobro iskustvo za koje vjeruje da će mu građani honorirati i zaokružiti njegovo ime.

Kljajić u ovu izbornu utakmicu ulazi sa sloganom “Možemo bolje”.

-Prvo na čemu bih poradio je komunikacija, i upravo je to ono što zamjeram gradonačelniku, jer imao je priliku da nas okupio oko stola te pusti argumentaciju. Isti koncept imala je i predstavnička vlast, i ono što mogu zaključiti je da dvoje čelnih ljudi su zadržali ego, a nisu gledali interes građana Dugog Sela- poručio je Kljajić koji je očekivao više od njih.

Budućnost razvoja Dugog Sela Siniša Kljajić vidi u Domobranskoj ulici i vojarni, gdje postoji prostor za niz sadržaja. Između ostaloga govorili smo o interesu građana za bavljenje politikom, kao i o sve većem prometnom rješenju u gradu.

-Naš grad neće prosperirati u jednom mandatu. Nema toga čovjeka koji ima magični štapić i koji će stvoriti sutra bolje, svi zajedno moramo sjesti za stol- zaključio je Kljajić.

Ostanite i dalje uz 01Portal i program Zabavnog radija i saznajte koga ćemo predstaviti u našoj sljedećoj emisiji.