Kapetan Ivan Krapić otpao s popisa

Ivica Tucak odabrao 13 Barakuda za Olimpijske igre

Hrvatska je na temelju ždrijeba skupina Olimpijskih igara u Parizu razvrstana u skupinu A zajedno s reprezentacijom Crne Gore, Italije, Rumunjske, Grčke i SAD-a
Dodjela medalja na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu David Damnjanovic/PIXSELL

Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije odabrao je 13 igrača koji će braniti boje Hrvatske i našeg vaterpola na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Za Igre u glavnom francuskom gradu određeni su sljedeći igrači: vratari Marko Bijač i Toni Popadić, centri Luka Lončar i Josip Vrlić, braniči Rino Burić , Marko Žuvela i Matias Biljaka te napadači Loren Fatović, Maro Joković, Luka Bukić, Ante Vukičević,
Jerko Marinić Kragić i Konstantin Kharkov.

Osim izbornika Ivice Tucka, stožer Barakuda u Parizu činit će i Jure Marelja, Renco Posinković i Pero Kuterovac kao pomoćni treneri, dr. Dinko Pivalica kao doktor, Damir Luketić kao fizioterapeut te Igor Pezelj kao video analitičar.

-Kao što sam rekao i igračima, svih 18 odnosno i ova petorica koji su otpali, da su ipak završili na konačnom popisu, ne bi bilo ništa manje zasluženo. Ovim putem se zahvaljujem svim momcima na izrazito kvalitetnom radu, a posebice dosadašnjem kapetanu Ivanu Krapiću kojemu je ovo ujedno i oproštaj od reprezentacije. Hvala mu na svemu što je dao hrvatskom vaterpolu– kaže izbornik Tucak nakon objave popisa igrača.

Podsjetimo, Hrvatska je na temelju ždrijeba skupina Olimpijskih igara u Parizu razvrstana u skupinu A zajedno s reprezentacijom Crne Gore, Italije, Rumunjske, Grčke i SAD-a.

 

Hrvatska
Sport