Ivica Strnščak: Svi se trebamo pridržavati propisanih mjera i socijalne distance

Prošlo je 70 dana od aktiviranja Stožera civilne zaštite Grada Vrbovca u kojem se ističe načelnik Ivica Strnščak kontinuirano radilo na sprječavanju širenja bolesti, što je rezultiralo samo jednom zaraženom osobom

Prošlo je 70 dana od aktiviranja Stožera civilne zaštite Grada Vrbovca u kojem se ističe načelnik Ivica Strnščak kontinuirano radilo na sprječavanju širenja bolesti.

-Primjetno je kako se većina naših građana pridržavala preporuka i odluka, što je rezultiralo samo jednom zaraženom osobom s našeg područja, a time i prvim „free gradom“ u Zagrebačkoj županiji. Stožer je imao preko 2500 zahtjeva za propusnice, od čega je odobrio njih 2164 propusnice- ističe Strnščak te sve još jednom poziva na oprez.

-Vršenjem redovnog nadzora od strane Stožera primijećeno je kako se nakon oslobađanja i popuštanja mjera od strane Nacionalnog stožera dosta naših sugrađana, te vlasnika i djelatnika u poslovnim subjektima olako shvaća opuštanje, još jednom apeliramo da se strogo svi trebamo pridržavati propisanih mjera i socijalne distance, a naročito kod privatnih obiteljskih okupljanja.