Ivica Strnščak: Sve se mjere poštuju, a život se polako normalizira

Na području Vrbovca i dalje je samo jedna zaražena osoba. Prema riječima načelnika Stožera civilne zaštite Ivice Strnščka, veliku ulogu u tome su odigrali sami stanovnici, koji su se pridržavali svih propisanih mjera, o čemu su ne tako davno svjedočile i puste gradske ulice

Na području Vrbovca i dalje je samo jedna zaražena osoba. Prema riječima načelnika Stožera civilne zaštite Ivice Strnščka, veliku ulogu u tome su odigrali sami stanovnici, koji su se pridržavali svih propisanih mjera, o čemu su ne tako davno svjedočile i puste gradske ulice.

-Stvari držimo pod kontrolom. Dozvolili smo pojedinačan ribolov. Djelatnici Komunalca rade na pripremi vanjskog dijela tržnice kako bi i on sutra bio otvore. Vjerujem kako ćemo uspjeti zadovoljiti sve kriterije- rekao nam je načelnik Stožera Ivica Strnščak, koji se zajedno sa svojim zamjenikom Robertom Đurancom odrekao naknade u korist borbe protiv koronavirusa.

Ukidanje e-propusnica s velikim je oduševljenjem dočekano i u Vrbovcu.

-S obzirom na veliku migraciju ljudi prema Zagrebu, to je zbog gospodarskog i svakog drugog smisla jako dobra i korisna odluka. Mnogima će to biti veliko olakšanje- istaknuo je Strnščak te otkrio;

-Naznake koje bi mi htjeli su uspostavljanje javnog i željezničkog prijevoza. Optimist sam i vjerujem kako će se i to uskoro riješiti na obostrano zadovoljstvo- poručio je Strnščak i zahvalio se svima koji su u minulim danima pripomogli u svakodnevnom što normalnijem funkcioniranju svakodnevnog života.

-Sve u svemu život se polako normalizira. Naš najveći gigant PIK Vrbovec radi normalno i u timovima- kaže nam Strnščak i još jednom apleira na sve da drže socijalnu distancu, kako bi što prije izašli iz ove situacije.