Ivan Štritof, Vladimir Mirenić i Ivan Gligora pobjednici Lovno-kinološkog kupa Sv. Hubert

Zajedno čine reprezentaciju Lovačkog saveza Zagrebačke županije koja će se natjecati na Državnom lovno-kinološkom prvenstvu u Varaždinskoj županiji
lovci

Ivan Štritof, Vladimir Mirenić i Ivan Gligora pobjednici su četiri kola natjecanja u kategoriji Lovno-kinološkog kupa Sv. Hubert te zajedno čine reprezentaciju Lovačkog saveza Zagrebačke županije koja će se 12. i 13. studenoga natjecati na Državnom lovno-kinološkom prvenstvu u Varaždinskoj županiji. U kategoriji rad pasa u gateru na divlju svinju najbolji su bili Krunoslav Milanović i Ivan Soltan.

Završno natjecanje, održano na lovištu Lovačke udruge “Fazan” Krašić, u ime Zagrebačke županije otvorio je pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Josip Kraljičković, a podjeli pehara i priznanja nazočio je i načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik.

U kategoriji Lovno-kinološkog kupa Sv. Hubert u sva četiri kola ukupno se natjecao 21 natjecatelj iz 5 županija i Grada Zagreba, dok se iz Lovačkog saveza Zagrebačke županije natjecalo 12 lovaca. U natjecanju pasa na divlju svinju u gateru natjecalo se kroz dva kola 20 pasa. U ovoj disciplini Zagrebačke županije nastupilo je 6 vodiča s 10 pasa, a natjecali su se lovci iz Grada Zagreba i još dvije županije.

Događanja
Hrvatska
Krašić
Općina
Zagrebačka županija