Ivan Kralj ponovo na čelu Lonje

Nakon ostavke predsjednika Igora Maksimovića, na održanoj izvanrednoj izbornoj Skupštini NK Lonje izabrano je novo rukovodstvo, a na čelno mjesto izabran je novi/stari predsjednik Ivan Kralj, koji je predsjedničku dužnost obnašao od 2012. do 2019. godine

Nakon ostavke predsjednika Igora Maksimovića, na održanoj izvanrednoj izbornoj Skupštini NK Lonje izabrano je novo rukovodstvo, a na čelno mjesto izabran je novi/stari predsjednik Ivan Kralj, koji je predsjedničku dužnost obnašao od 2012. do 2019. godine.

Uz novoizabranog predsjednika, Ivana Kralja, povjerenje skupštinara za Upravni odbor Lonje dobili su: Tihomir Antolković, Marko Solarić, Josip Kralj, Siniša Ivoš, Krešimir Kralj, Anto Topalović, Mladen Horvatinović, Matija Delija, Antonijo Pavlek i Franjo Mandić, dok je za tajnika izabran Zdenko Brezarić. U Nadzorni odbor izabrani su: Ivan Kralj, Ićo Pavić i Tihomir Severec, a Stegovnu komisiju sačinjavaju: Franjo Poturiček, Ivo Salopek i Damir Horvatinović. Na Skupštini je usvojena izmjena i dopuna klupskog Statuta.

-Zbog epidemije koronavirusa nije se mogla ranije održati Skupština pa smo se sada malo našli u cajtnotu s vremenom. Naime, u što skorijem roku moramo imenovati trenera seniorske ekipe (pregovori su pri kraju) i s novim trenerom definirati igrački kadar za predstojeće prvenstvo. Stvaramo novu momčad jer je jedan dio standardnih igrača najavio odlazak. Doduše istupnicu još nije nitko službeno zatražio. Usprkos tome realno je za očekivati da će Lonja sljedeće sezone igrati u prilično izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Orijentirat ćemo se na igrače iz okolnog bazena, ali to nikako ne znači da su ambicije manje. Politika kluba će biti orijentacija na domaće talentirane mlade igrače i juniore.

Isto tako smo okrenuti i poboljšanja rada u mlađim kategorijama nogometaša te pozivamo sve mlade nogometaše željne učenja i druženja da nam se pridruže. Napominjem kako smo svjesni krize koja nas okružuje te smo odlučili da će svi igrači podmlatka biti oslobođeni plaćanja članarina i potpuno besplatno trenirati i igrati u našem klubu.

U idućem razdoblju smo fokusirani i na aktivnosti na uređenju igrališta, okoliša i prostorija svlačionice. U drugi plan nam je zbog korona krize palo obilježavanje 60. obljetnice osnivanje Lonje, ali i u tom segmentu rada ima inicijativa, od odigravanje utakmica s renomiranom klubovima pa do objave knjige, ali sve opet ovisi o epidemiološkim uvjetima. Dakako, ako se to neće moći održati zbog epidemije koronavirusa onda ćemo aktivnosti obilježavanja 60 godina rada kluba prebaciti u iduću godinu.

Iako je bilo planova za organizaciju tradicionalnog malonogometnog turnira povodom Dana grada Vrbovca zbog novonastale situacije s koronavirusom odustali smo od toga jer ne želimo ulaziti u rizične akcije kojom bi mogli ugroziti zdravstvenu sigurnost, kako naših igrača i naših članova, tako i opće zdravstveno stanje u Gradu Vrbovcu. Ako nam situacija s koronavirusom dozvoli, ubrzo ćemo onda započeti i s pripremama za organizacijom tradicionalnog MNT Čedomil Drvenkar. Uglavnom puno je posla pred novoizabranom Upravom i nadam se ispunjenju većine zadanih ciljeva- naveo je predsjednik Ivan Kralj u svezi novog predsjedničkog mandata i novoizabrane Uprave kluba.