NK Dugo Selo ima novi stručni stožer

Ivan Klarić vodi dugoselske nogometaše u završnici sezone

Novi trener će debitirati u subotu u prvenstvenoj utakmici gostuje kod Trnja, dok u utorak 14. svibnja NK Dugo Selo u četvrtfinalu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije gostuje na Zelenjaku kod Naftaš Ivanića
441231723_944921370763335_5376465524323386016_n Facebook NK Dugo Selo

U završnicu SuperSport 2. NL nogometaše Dugog Sela povest će novi trener, treći u ovoj sezoni. Nakon Tihomira Šeperca i Sejada Halilovića, na klupu dugoselskog kluba sjeda Ivan Klarić, koji će momčad voditi u preostala četiri kola i Kupu Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Pomoćnik Ivanu Klariću, bit će Matija Petak, koji je do sada radio u Školi nogometa.

-Našem sada već bivšem treneru Sejadu Haliloviću zahvaljujem se na svemu što je odradio. Uspjeli smo zajedničkim radom ustabiliti se u sredini ljestvice. Vjerujem kako novi trener ima dobre temelje da nastavi u tom smjeru- kazao nam je predsjednik Damir Fintić.

Novi trener će debitirati u subotu u prvenstvenoj utakmici gostuje kod Trnja, dok u utorak 14. svibnja NK Dugo Selo u četvrtfinalu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije gostuje na Zelenjaku kod Naftaš Ivanića.

Dugo Selo
Sport