Ivan Čupić nakon Crne Gore: Ne treba tražiti alibi, nismo odigrali dobru utakmicu

Bio je to jedan od onih dana kada našim rukometašima ništa nije polazilo za rukom

Uros Hocevar / kolektiff

Hrvatska rukometna reprezentacija na otvaranju drugog kruga Europskog prvenstva u Budimpešti izgubila je od Crne Gore 32:26 i praktički ostala bez izgleda za plasman u polufinale.

-Osim prvih 10 minuta, Crna Gora je držala prednost od pet, šest golova razlike. Bio je ovo jedan od dana kada ništa ne funkcionira. Nažalost, poklopio nam se u krivom trenutku. Danas jednostavno nismo bili pravi, ni u obrani ni u napadu. Bilo je puno nervoze, puno razgovora sa sucima, prvi ja. Nekako smo bili bez ideje- kazao je Ivan Čupić, sa sedam golova najefikasniji igrač u hrvatskim redovima.

-Crna Gora je odigrala fantastično, posebno njihov golman. Bili su mirni i disciplinirani za razliku od nas. Pobijedili su nas našim oružjem- dodao je Čupić koji nije želio tražiti alibi u brojnim slučajevima koronavirusa u hrvatskim redovima.

-Sve je to nebitno, ne treba tražiti alibi. Nismo odigrali dobru utakmicu i to je razlog zašto smo izgubili. Međutim, nema vremena za plakanje, od sutra je fokus na utakmici protiv Danske- zaključio je Čupić.