II. MEMORIJALNI KUP ŽELJKO FUNTEK: Strijelci Brckovljana čuvaju uspomenu na načelnika

Članovi Lovačkog društva Sokol Stančić i Srna Lupoglav u nedjelju su u Lupoglavu održali II. memorijalni kup Željko Funtek u gađanju glinenih golubova
WhatsApp Image 2021-07-25 at 19.52.39

Članovi Lovačkog društva Sokol Stančić i Srna Lupoglav u nedjelju su u Lupoglavu održali II. memorijalni kup Željko Funtek u gađanju glinenih golubova. Turnir je uz predsjednike lovačkih društava otvorio načelnik Općine Brckovljani Tihomir Đuras. Uz načelnika općine prisutni gosti bili su između ostaloga predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Vinojčić, općinski vijećnik Marin Žafran i Tomislav Funtek.

Već drugu godinu za redom zbog epidemioloških mjera na turniru su sudjelovale samo ekipe iz općinskih lovačkih društava. Predsjednici društava, Damir Begović iz ,,Sokol Stančić” i Pavle Čutura iz ,,Srna Lupoglav” za sve prisutne pripremili su lovačku kotlovinu, a nakon natjecanja prisutnima su zasvirali članovi KUD-a ,Ogranak seljačke sloge Lupoglav.

Ekipnu pobjedu osvojili su domaćini iz Lovačkog društva ,Srna Lupoglav” ,a pojedinačno najbolji strijelci bili su Jurica Ivanić, Zvonimir Holik i Luka Mikšaj, kojem je pripao i trofej pobjednika Fair playa.

U gađanju na pokretnog zeca nagradu je odnio mladi Dominik Jančić, a u gađanju zračnicom nagradu je odnio Luka Mikšaj.

Brckovljani
Događanja
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija