Igor Mudrić prozvao u Lonji- Igor Mostarlić zaoštrio konkurenciju

Županijski prvoligaš iz Lonjice jučer je krenuo s pripremama. Treneru Mudriću odazvalo se 20 igrača; vratari Mandić i Andrijanić, te igrači Delija, Šumić, Hmelina, Piskać, Salopek, K. Forgač, M. Forgač, Simonović, Starčević, Bakran, Mostarlić, Mihelčić, Ivoš, Jerković,V. Postružin, K. Postružin, Vidović te Maksimović. Opravdano su izostali novopridošli Sesar (bolestan), Todorović i Horvatinović.

Uz Tonija Sesara koji je ranije pristupio klubu iz Lonjice, novim igračima postali su i Tomislav Bakran, Lucijano Andrijanić, Tomislav Mihelčić, Bruno Postružin i prekaljeni turopoljski golgeter Igor Mostarlić.

Momčadi se prije treninga obratio predsjednik Kralj naglasivši da je imperativ biti što bolji u ovoj sezoni te da je kao i prošle godine cilj graditi klapu. Nakon što je trener Igor Mudrić upoznao igrače s planom treninga i utakmica, odrađen je i prvi trening, poslije kojeg je klupska uprava pripremila zakusku.

U nadolazećem vikendu igrači Lonje imat će dvije provjere; u subotu kontra Nedeljaneca te u nedjelju protiv Slavije Peteranec.

Hrvatska
Sport