I Zagrebačke ceste osvanule na fontanama

Zbog angažmana u vremenu epidemije koronavirusa i potresa u Zagrebu, u Ulici Hrvatske bratske zajednice zasvijetlile su zagrebačke fontane u znak zahvalnosti djelatnicima Zagrebačkih cesta
200526_fontane-zg-ceste-1 Grad Zagreb

Zbog angažmana u vremenu epidemije koronavirusa i potresa u Zagrebu, u Ulici Hrvatske bratske zajednice zasvijetlile su zagrebačke fontane u znak zahvalnosti djelatnicima Zagrebačkih cesta.

Gradonačelnik Milan Bandić je naglasio da u posebno zahtjevnim i teškim situacijama ljudi često znaju pokazati najbolje od sebe, a radnici Zagrebačkih cesta upravo to čine u uvjetima koji pokatkad zahtijevaju nadljudske napore.

– Ovi dečki su 365 dana na zagrebačkim ulicama i ja im od srca zahvaljujem! Želim također zahvaliti svima u Zagrebačkim cestama – podružnici Zagrebačkog Holdinga te njihovu voditelju Draganu Periću, rekao je i nadodao da oni koji su se svojim radom najviše istaknuli tijekom karantene i na sanaciji posljedica od potresa zaslužuju dodatnu nagradu.

Voditelj Podružnice Dragan Perić je gradonačelniku Bandiću i Gradu Zagrebu zahvalio na ukazanoj časti.

– Naši radnici su odradili lavovski dio posla, a sve kako bi našim sugrađanima pomogli u danima nakon potresa koji je zadesio Zagreb. Oni su do danas odvezli 18 000 tona šute na jakuševačko reciklažno dvorište s više od 7 200 gradskih lokacija. Svaka čast i još jedno veliko hvala!

Grad Zagreb
Hrvatska
Zanimljivosti