I HSS-ov Emil Šarec-Nemec kandidat za načelnika Brckovljana

ESN-0075 (2)

Kandidat HSS-a za načelnika Općine Brckovljani Emil Šarec-Nemec i kandidatkinja za zamjenicu načelnika Aleksandra Paj predali su Izbornom povjerenstvu potpise za izvanredne izbore koji će se održati 6. rujna.

-Važno je nastaviti sa započetim infrastrukturnim projektima koje su pripremili i započeli moji prethodnici iz HSS-a. Jedan od važnih projekata je izgradnja općinske zgrade sa svim pratećim sadržajima. U općinskoj zgradi će također biti smješten Dom zdravlja, a uz nju tržnica za naše OPG-ove, udruge i sve koji žele ponuditi svoje proizvode. Zatim, želim ojačati sudjelovanje građana osnivanjem mjesnih odbora. Minimum koji građani zaslužuju je dostupnost informacija za svakog stanovnika općine- od prioriteta iz svog programa izdvaja Šarec-Nemec.

Važan dio programa je ulaganje u budućnost: kvalitetniji rad dječjeg vrtića, ulaganje u obrazovanje, školstvo, kulturu, sport, vatrogastvo te podrška udrugama koje djeluju na području općine.

Emil Šarec-Nemec najveću prednost prostora općine Brckovljani smatra očuvan, miran i zdrav ruralni prostor samo tridesetak kilometara od Zagreba. To je mjesto ugodno za život, a kvalitetna i dostupna infrastruktura, domaći proizvodi i povijesno-kulturne znamenitosti osnova su daljnjeg održivog razvoja i pozicioniranja općine Brckovljani na turističkoj karti Zagrebačke županije.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Politika
Zagrebačka županija