Kreće NK Ban Jelačić

Hrvoje Jančetić sutra proziva u Vukovini

Uz novog trenera stižu i tri nova igrača; Bubalo, Klasnić i Simichen, dok su Vukovinu napustili Smolković, Karaula i Sakač, koji je prestao s aktivnim igranjem nogometa
DSC_4949

S pripremama za novu sezonu sutra će krenuti četvrtoligaš iz Vukovine, NK Ban Jelačić. Igrače će u pripremni period povesti znano ime turopoljskog nogometa Hrvoje Jančetić, kojem će to biti prvi trenerski angažman.

-Hrvoje je upravo ono što smo htjeli, mlad i školovan trene. Uz to, naša je želja bila trener koji želi raditi i dokazivati se, a sve te karakteristike ima upravo Jana- ističe dopredsjednik kluba Saša Matejčić, kojeg veseli što klub nastavlja u istom ritmu kao i do sada.

Uz novog trenera stižu i tri nova igrača; Bubalo, Klasnić i Simichen, dok su Vukovinu napustili Smolković, Karaula i Sakač, koji je prestao s aktivnim igranjem nogometa.

-U pregovorima smo s još nekim igračima, tako da se može očeivati još pokoje novo ime- govori nam Matejčić, koji vjeruje u daljnji igrački napredak.

-Klinci su nam stariji za godinu dana, tako da vjerujem u napredak i bolji plasman. Naša je želja što prije uploviti u mirnu luku i sakupiti 35 bodova koji bi trebali jamčiti mir- zaključio je razgovor Matejčić.

Sport
Velika Gorica