HRVATSKA PUNA ČAROLIJE: Jednom fotkom do besplatnog putovanja

Doznajemo detalje
HTZ

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je komunikacijsku platformu “Croatia Full of Magic” na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, koja će se provoditi do sredine siječnja 2021. godine. Cilj je kroz atraktivne kadrove brojnim pratiteljima na društvenim mrežama našu zemlju približiti kao “top of mind” destinaciju koju će uskoro ponovno ili po prvi puta posjetiti.

Također, u sklopu ove komunikacijske platforme provodit će se i kreativni natječaj za sve fanove koji prate profil Croatia Full of Life na Facebooku. Naime, prvi kreativni natječaj namijenjen je inozemnim pratiteljima koji kao glavnu nagradu mogu osvojiti pet dana boravka u Hrvatskoj za dvije osobe u 2021. godini, kao i prigodne poklon pakete, dok je drugi kreativni natječaj namijenjen domaćim gostima koji će, uz poklon pakete, kao glavnu nagradu moći osvojiti produženi vikend boravak u 2021. u hotelu Frankopan u Ogulinu te na ranču Ramarin u Slavonskom Brodu.

Prikazivanje zimskih motiva provodi se i kroz objavljivanje posebno kreiranih live fotografija na Instagram i Facebook profilu, ali i putem posebno kreirane web stranice Enjoy The Magic Of Croatia te posebnog Instagram profila @EnjoyTheView_FromCroatia. Kroz navedeni profil turističke zajednice mogu dostaviti foto i video materijale, zanimljive blagdanske tradicije i običaje svoga kraja, kao i aktivnosti u destinacijama u zimskom razdoblju. Svoje “magične” poglede iz hrvatskih destinacija mogu dostaviti i svi ljubitelji Lijepe naše i to putem maila [email protected], kao i putem profila na svojim društvenim mrežama uz korištenje oznake #EnjoyTheMagicOfCroatia.

Hrvatska
Ostalo