Horvat objavio popis za prvo okupljanje rukometaša, Davor Ćavar u pričuvi

Na popisu se nalazi 20 igrača, a na listi za pričuve nalazi se još pet igrača koji mogu biti pozvani u svakom trenutku ako se za to ukaže potreba
hrvoje horvat Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat objavio je popis igrača za prvo okupljanje uoči Europskog prvenstva kojem su Mađarska i Slovačka domaćini od 13. do 30. siječnja 2022.

Reprezentacija će okupiti 19. prosinca i boraviti u hotelu Westin, a tri dana trenirati u dvorani Kutija šibica. Nakon 22. prosinca, slijedi kratki predah, a novo okupljanje u drugoj fazi priprema bit će zakazano za 26. prosinca.

Na popisu se nalazi 20 igrača, a na listi za pričuve nalazi se još pet igrača koji mogu biti pozvani u svakom trenutku ako se za to ukaže potreba. Na listi je dosta mladih igrača, ali nedostaju igrači iz Bundeslige. Kao što je to uobičajeno, Bundesliga završava sa svojim natjecanjem tek 28. prosinca pa će izbornik te igrače imati na okupu tek u trećoj fazi koja tradicionalno počinje na Novu Godinu.

Na popisu Horvatovih odabranika našli su se Kristian Pilipović, Matej i David Mandić, Lovro Mihić, Marin Jelinić, Vlado Matanović, Josip Božić Pavletić, Filip Glavaš, Leon Šušnja, Marin Šipić, Veron Načinović, Nikola Grahovac, Halil Jahanjac, Tin Lučin, Zvonimir Srna, Luka Cindrić, Ante Gadža, Luka Šebetić, Luka Lovre Klarica i Mateo Maraš, dok su u pričuvi Mate Šunjić, Marin Šego, Davor Ćavar, Ivan Ćupić i Igor Karačić.

Hrvatska
Sport