Hoće li Dugoselci u novu preko nadvožnjaka?

U tijeku je bilo asfaltiranje nadvožnjaka i prilaznih prometnica

Nakon što su tijekom vikenda Dugoselci na društvenim mrežama počeli dijeliti fotografije asfaltiranja nadvožnjaka kod osnovne škole Ivana Benkovića, ali i razne komentare vezane uz dugotrajno izvođenje radova i kašnjenje projekta, ekipa Zabavnog radija otišla se jutros uvjeriti kako radovi napreduju.

I doista u tijeku je bilo asfaltiranje nadvožnjaka i prilaznih prometnica. Iz HŽ infrastrukture prije mjesec dana su najavili da bi radovi mogli završiti do kraja ove ili na početku iduće godine, uz uobičajenu napomenu koje smo se naslušali proteklih godina; ako ne bude izvanrednih poteškoća.

Radi se o projektu u sklopu rekonstrukcije pruge Dugo Selo- Križevci koju Dugoselci iščekuju godinama, kako bi izbjegli duga čekanja na prijelazu preko pruge koji je zatvoren više sati dnevno, pa se ponekad na prijelaz čeka i više od 15 minuta. U sklopu projekta obnavlja se i zgrada željezničke stanice Dugo Selo, koja će biti završena 2023. godine.

Hoćemo li u Novu 2022. godinu preko nadvožnjaka, još ne znamo, ali odgovor se bliži baš kako nam je sve bliža i Nova godina.