Gradsko kazalište i DVD Čabdin dobivaju Nagrade Grada

Vijećnici Grada Jastrebarskog na 10. sjednici prihvatili su prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja, koja će ove godine biti uručena Gradskom kazalištu Jastrebarsko i DVD-u Čabdin, kojima će Nagrade Grada Jastrebarskog biti uručene na svečanoj sjednici povodom Dana Grada.

Gradsko kazalište Jastrebarsko i DVD Čabdin za Nagradu Grada Jastrebarskog izabrani su nakon tajnog glasovanja Odbora za dodjelu javnih priznanja, koje je razmatralo sve pristigle prijedloge, a ove ih je godine ukupno bilo pet. Među predloženima za Nagradu Grada Jastrebarskog bili su i Vlatka Sečen, tvrtka Gromel te Marinko Šebečić, no oni nisu dobili potrebnu većinu glasova članova Odbora za dodjelu javnih priznanja.

Inače, Nagrada Grada Jastrebarskog dodjeljuje se za osobite uspjehe postignute u proteklom jednogodišnjem ili višegodišnjem razdoblju od posebnog značaja za grad Jastrebarsko, a osim Nagrade Grada, javna gradska priznanja su i Nagrada za životno djelo Grada Jastrebarskog i Priznanje počasni građanin Grada Jastrebarskog, no prijedloga za ta priznanja ove godine nije bilo.

Grad
Hrvatska
Jastrebarsko
Ostalo
Zagrebačka županija