Gradski odbori na strani dr. Bore Nogala

„Smjena ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak Bore Nogala je sporna, a nalaz gradskog Kontrolnog ureda nepotpun i nedostatan“ stoji u zaključku Odbora za zdravstvo i Odbora za kontrolu Gradske skupštine Grada Zagreba

„Smjena ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak Bore Nogala je sporna, a nalaz gradskog Kontrolnog ureda nepotpun i nedostatan“ stoji u zaključku Odbora za zdravstvo i Odbora za kontrolu Gradske skupštine Grada Zagreba. Zanimljivo je to što većinu u tim odborima imaju zastupnici BM 365 Stranke rada i solidarnosti te HDZ.

-Mislim da ne treba naglašavati koliko sam bio zadovoljan i sretan. Ono što je važno u cijeloj priči jest da se radi o moralnoj, ljudskoj i pravednoj odluci. U cijelom ovom mozaiku rješenja dokazalo se od strane Ministarstva zdravstva da razlozi smjene nisu istiniti, kao i Liječničke komore koja je navela da se radilo pošteno i na visokom nivou- istaknuo je gostujući u sinoćnjem RTL Direktu dr. Boro Nogalo.

Rješenje Ministarstva zdravstva također je pokazalo kako u Dječjoj bolnici Srebrnjak nije bilo nadriliječništva, što se također stavljalo na teret dr. Nogalu.

-Bandić je od danas kriv, kad se potvrdilo da su odbori na mojoj strani. On ima zadatak da se riješi članova Upravnog vijeća koji i dalje rade protuzakonito. Ovim putem tražim da smijeni profesoricu Stavljenić i generala Jozu Miličevića jer rade i dalje kontinuirano protuzakonito. Ne obaziru se na to, ne boje se ni Boga ni vraga- poručio je Nogalo.