Gorica s optimizmom otputovala u Osijek

Nakon dvotjedne stanke zbog reprezentativnih akcija, pred nama su nova uzbuđenja u Prvoj ligi. Nogometaše Gorice očekuje gostovanje u Osijeku, kamo se momčad u dobrom ozračju zaputila danas poslijepodne. Uoči puta pred novinare su izašli trener Sergej Jakirović i vrlo važna karika ovog proljeća Kristijan Lovrić.

-Utakmica s Domžalama nam je dobro došla, jer se proširio i kadar igračima koji se vraćaju nakon pauze zbog ozljede. Tu mislim na Maslowskog i Ljubisavljevića, koji su u konkurenciji za ovu utakmicu- otkrio je trener Sergej Jakirović, koji sutra neće moći računati na kapetana Igora Čagalja i Marija Marinu.

-Osijek je u svojim problemima, posljednji puta su pobijedili 17. veljače. Očekujem jurnjavu po terenu te da će nas napasti od prve minute. Sada tajni više nema, ovo je treći krug, a na nama je da gledamo samo sebe i da se prezentiramo kao i do sada- rekao je trener uoči odlaska u Osijek.

Prvo gostovanje Gorice u Osijeku svima je u lijepom sjećanju, jer je ostvarena pobjeda (1:0), za što su im Osječani istom mjerom uzvratili u prosincu u Velikoj Gorici, kada su slavili s 2:1.

-Utakmicu dočekujemo u jako dobrom stanju. Dobro smo se pripremili, jer očekuje nas teška utakmica, no vjerujem da možemo izvući pozitivan rezultat- najavio je ovo gostovanje Kristijan Lovrić,

Utakmica na Gradskom vrtu igra se sutra od 16,30 sati.