Gordana Juranko predsjednica Općinskog vijeća Klinča Sela

Konstituirano je Općinsko vijeće Općine Klinča Sela

Općinskim vijećem Klinča Sela u naredne četiri godine predsjedat će vijećnica HSS-a Gordana Juranko. Jednoglasno su tako sinoć odlučili vijećnici novog saziva Vijeća, na konstituirajućoj sjednici. Jednoglasnu podršku dobio je u potpredsjednik Vijeća Stjepan Kupres (HDZ).

Novoizabrana predsjednica i njezin zamjenik zahvalili su vijećnicima na ukazanom povjerenju i sve ih pozvali na konstruktivan rad, kako bi se mogli realizirati svi projekti koji su u planu.

Sjednici je nazočio i načelnik Miljenko Vučković, koji je svoj mandat stavio u mirovanje te će ga u Vijeću zamijeniti Mihajela Topić.

-Vijeće sada čine mlađe osobe od kojih očekujem dobru suradnju na svim poljima. Vjerujem kako će podržati projekte koji su planu, a kako bi još više unaprijedili našu općinu- rekao je načelnik Miljenko Vučković.

Novi saziv Vijeća ima 13 članova, a najveći broj vijećnika ima HDZ iz čijih su redova u Vijeće ušli; Danijel Škorjanec, Igor Smetko, Stjepan Kupres, Krešimir Grdaković, Mijo Pustaj i Mihajela Topić. Četiri su vijećnika iz redova SDP-a; Andrea Grdiša, Marijan Topolko, Željko Pankretić i Andreja Krčmar, vijećnici FOKUS-a su Mario Budišćak i Mario Šolčić, dok je HSS u Vijeću zastupljen s predsjednicom Gordanom Juranko.