Golovima braće Colarić odličnoj utakmici Vrbovec dobio Ponikve 2-1

Kakva utakmica na Sajmištu!
v

Kakva utakmica na Sajmištu! Sve ono što nogomet treba pružiti, gledali smo na današnjoj utakmici Vrbovca i fenjeraša Ponikvi u Vrbovcu.

Odlična predstava obiju momčadi obilovala je napadačkom igrom, obostranim stopostotnim šansama (po 5-6 sa svake strane), lijepim potezima, ali i promašajima, kao i neshvatljivim potezima (poput onog vraćanja lopte Krizmanića za izjednačenje) i velikim obranama oba vratara. Ali, glavne su uloge ponovo ponijela braća Domagoj i Josip Colarić, strijelci za domaćina.

Vrbovec je otvorio susret stopostotnom prigodom Škare u 9. minuti, ali je domaći mladić tukao u golmana. Minutu kasnije pogodak postiže prva vrbovečka „violina“ Domagoj Colarić iz slobodnjaka s oko 30 metara u lijeve rašlje. Onda su se, do kraja poluvremena, kao na tekućoj vrpci izmjenjivale velike prigode za pogodak; dvije gostiju, čak četiri Vrbovca.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju Ponikve velikom prigodom u 47. minuti, a 11 minuta kasnije dolaze i do izjednačenja. Domaći stoper Krizmanić nepotrebno je iskosa vraćao loptu svom vrataru, koji nije očekivao da će ona lagano prijeći preko gol-crte. Crveni nastavljaju pritisak na gostujuća vrata s dvije velike prilike, od kojih je Ćosićeva završila na stativi u 79. minuti. Samo minutu kasnije Ponikve uzvraćaju kontranapadom,koji završava udarcem u prečku!

A onda, nakon četiri ogromne šanse, prvi strijelac Crvenih – Josip Colarić zabija za 2-1, ukupno svoj 24. pogodak. Brat Domagoj probio je desnom stranom, ubacio na Babića, a ovaj poslužuje Josipa Colarića, koji iskosa trese mrežu za nova tri boda.

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija