FOTO: Zbirka „Intergalaktički peljar“ Ivana Koprića predstavljena i u njegovu Vrbovcu

promocija je, nakon Zagreba, Siska i Osijeka, održana i u ovdašnjoj Narodnoj knjižnici
p

Druga zbirka poezije „Intergalaktički peljar“ profesora i dekana Pravnog fakulteta prof.dr. Ivana Koprića predstavljena je u utorak navečer i u njegovu Vrbovcu; promocija je, nakon Zagreba, Siska i Osijeka, održana i u ovdašnjoj Narodnoj knjižnici.

O Koprićevoj poeziji i najnovijoj knjizi govorili su jedan od recenzenata dr. Vlaho Bogišić, profesorice Antonija Vlahović i Ivanka Dlaka, Branko Čegec direktor i urednik nakladničke kuće MeandarMedia iz Zagreba (koja je tiskala knjigu), a probrane stihove nadasve nadahnuto je kazivala hrvatska dramska umjetnica Urša Raukar-Gamulin. Naravno, o svom pisanju i poeziji, kojom se intenzivno bavi, govorio je i sam autor Ivan Koprić.

Zanimljivo je da je na istom mjestu prije tri godine Koprić predstavio i svoju prvu zbirku poezije „Hologrami nade“, a ovom se prilikom moglo čuti kako u rukopisima ima materijala već i za treću zbirku.

Večer u lijepo ispunjenoj Narodnoj knjižnici uveličali su i mladi vrbovečki glazbenici – sopranist Marko Antolković, uz klavirsku pratnju Dominika Kiseljaka. Moderator promocije bio je umirovljeni novinar Franjo Simić.

Događanja
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija