FOTO: Započeo Zimski HORUGVIĆ

Po deveti puta u nizu, Nogometni klub Rugvica Sava 1976 početkom godine organizira malonogometni turnir Zimski HORUGVIĆ koji se igra u kategoriji starijih i mlađih pionira, limača te prstića

Po deveti puta u nizu, Nogometni klub Rugvica Sava 1976 početkom godine organizira malonogometni turnir Zimski HORUGVIĆ koji se igra u kategoriji starijih i mlađih pionira, limača te prstića. Prvi su na parket dvorane Osnovne škole Rugvica istrčali stariji pioniri, gdje se natječe 13 momčadi.

Ovogodišnji turnir po prvi puta ima i međunarodni predznak, jer na istom u kategoriji starijih i mlađih pionira igra momčad Olimpika iz Sarajeva.

-U razgovoru s trenerima mogu s ponosom istaknuti kako je ovo jedan od najboljih turnira u našoj okolici, jer ovdje dolaze i prvoligaške momčadi. Ponosni smo na brojku od 49 momčadi koliko će u naredna četiri dana proći kroz Rugvicu- kazao je predsjednik NK Rugvica Sava 1976 Ivica Zelenbrz, koji s pozornošću od jutarnjih sati prati poteze mladih nogometaša.

-Kvaliteta nogometa je dobra, jer kod djece to ne može biti loše. Zadivljen sam onime što pokazuju klinci-otkrio nam je Zelenbrz.

Finalna utakmica starijih pionira je u 20,30 sati, dok će se sutra odigrati turnir mlađih pionira. Subota pak donosi uzbuđenja kod limača, dok turnir u nedjelju zatvaraju prstići.