FOTO: Za Štefanje na Kutiji tražila se karta više

Štefanje na Kutiji šibica i ove je godine zadovoljilo mnogobrojne posjetitelje
Zagreb: Kutija šibica, četvrtfinale, Biberon Maraska – Tupek Auto

Štefanje na Kutiji šibica i ove je godine zadovoljilo mnogobrojne posjetitelje. Osam sjajnih utakmica, prepuna dvorana i atraktivne plesačice glavna su obilježja jučerašnjeg dana na Kutiji šibica, koja je još jednom potvrdila epitet najpoznatijeg i najboljeg malonogometnog turnira na ovim prostorima.

Što su se više približavali četvrtfinalni susreti seniorske konkurencije dvorana je bivala sve punija. Mnogi su nažalost ostali i ispred nje, ostavši zakinuti za malonogometni spektakl. Oni koji su uspjeli ući u dvoranu sjedili su čak i po prolazima, tako da je kretanje istom bilo i više nego otežano. Nikome to nije previše smetalo, jer na terenu se odvijala prava bitka.

Prepuna dvorana posebno je favorizirala Cvjetno Polikliniku Milojević koja je opravdala ulogu favorita u jučerašnjem susretu, dok je najveće simpatije imao Tupek auto, čiji su igrači tek u posljednjoj minuti pokleknuli u susreti protiv Biberon Maraske. Kakav li će tek danas dvoboj ponuditi ove dvije momčadi, koje se susreću u polufinalnom susretu, dok drugi par čine CB Doberman i Pizzeria Stari Zagreb Borongaj lugovi. 

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Grad Zagreb
Hrvatska
Multimedija
Sport